Posthuis Zaanenpark

Voor de buurt door de buurt

Verhuur

Stacks Image 18538
Het Posthuis is te huur voor (niet al te wilde) feestjes, vergaderingen en activiteiten van of voor omwonenden van het Posthuis. Het toegestane postcodegebied ligt ingeklemd tussen de Rijksstraatweg en de Westelijke Randweg, start na de Kleverlaan en loopt tot de Jan Gijzenkade (zie kaartje).

Je kan een aanvraag indienen via het verhuurcontactformulier onder de tab locatie vindt je meer info over de ruimte en de voorzieningen.


Huurvoorwaarden 2020

Het Posthuis is elke dag te huur. Om 22 uur moet het licht uit en de deur op slot. Opgeruimd en wel. Daarom zijn er vooral kinderfeestjes, verjaardagsborrels en straatbijeenkomsten. Je huurt het gebouwtje voor minstens 3 uur (denk ook aan tijd voor klaarzetten en opruimen!). De huurprijs is 32,50 euro per uur. Voor zakelijk gebruik telt het dubbele tarief. Je betaalt bovendien een bijdrage van 32,50 euro voor kosten als schoonmaak, water, energie, gebruik inventaris et cetera. We vragen je ook om een borg van 75 euro, die uiterlijk een maand na de huurdatum weer teruggestort wordt als er geen schade of overlast was. Annuleren kan tot 1 maand voor de huurdatum, maar kost wel geld: 50% van het huurbedrag zonder borg. Weten we het Posthuis alsnog te verhuren voor die datum, dan houden we alleen de borg in.

Samengevat:
Huur alleen mogelijk voor buurtbewoners (zie kaartje)
Huurtijden: dagelijks van 08.00 tot 22.00 uur.
Huurprijs: minimaal 3 uur x € 32,50 + € 32,50 bijdrage + € 75 borg

Adres posthuis
Mercuriusstraat 20
2024TL Haarlem - Noord
Route via google

Agenda

In deze google agenda kunt u zien of het posthuis nog vrij is. We proberen de agenda zo actueel mogelijk te houden. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Het is dus geen garantie dat het posthuis daadwerkelijk nog vrij is die dag, maar geeft wel een indicatie.


Verhuur gebied

Bewoners die wonen in het gebied dat ligt ingeklemd tussen de Rijksstraatweg en de Westelijke Randweg, start na de Kleverlaan en loopt tot de Jan Gijzenkade komen in aanmerking om het posthuis te huren.

 

We gebruiken anonieme cookies, om de website te verbeteren.